Fogyasztói Tartalmak Adatvédelmi Szabályzata

Frissítve: 2020.04.26.

 

A WarnerMedia („mi” vagy a „mi” névmás egyéb alakjai) egy vezető média- és szórakoztatóipari vállalatcsoport. Ez az Adatvédelmi Szabályzat azt ismerteti, hogy a WarnerMedia társaságok hogyan gyűjtik, használják fel, osztják meg és dolgozzák fel egyéb módon a Kínálatunkkal kapcsolatba kerülő magánszemélyekre („Önre”) vonatkozó személyes adatokat („Információk”). Ez az Adatvédelmi Szabályzat nem vonatkozik viszont azokra a Digitális Szolgáltatásokra, amelyek gyermekeknek szóló online szolgáltatások. 

 

A WarnerMedia családot számos különböző jogi személy és üzletág alkotja. A jelen Adatvédelmi Szabályzatban az Ön információi esetében az „Adatkezelő” azt a társaságot jelenti, amely eldönti, hogy milyen célokból és hogyan dolgozza fel azokat. Attól függ, hogy az Ön információi tekintetében mely WarnerMedia társaság az Adatkezelő, hogy melyik kínálatunkat veszi igénybe. Ez gyakran az a WarnerMedia társaság, amelyik az üzleti feltételeinkben foglaltak szerint felelős a kínálat szolgáltatásáért.

 

Bizonyos körülmények között egynél több Adatkezelő is felelős lehet az Ön információinak kezeléséért, például, ha az információkat a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak szerint megosztjuk a WarnerMedia más társaságaival. A további részletekért keresse meg Adatkezelői Listánkat. Ha az illetékes Adatkezelővel kapcsolatban további kérdései vannak, forduljon hozzánk az alábbiakban rögzített valamelyik módszer segítségével.

 

Az Európai Gazdasági Térségen kívüli néhány ország jogszabályai értelmében lehet, hogy az Ön hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatban rögzített információkat kezelhessük. Annak függvényében, hogy ellenkező értelmű jelzést ad-e nekünk – például lejelentkezik vagy, ha felkérjük, nem jelentkezik –, illetve ha a jogszabályok megengedik, azzal, hogy megadja az információkat, vagy egyébként a kínálatainkkal kapcsolatba kerül, Ön hozzájárul ahhoz, hogy az információkat a jelen Adatkezelési Szabályzat szerint felhasználjuk.

TARTALOMJEGYZÉK

AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT HATÁLYA

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt a szabályzatot. Ez ismerteti, hogy milyen típusú információkat gyűjthetünk Önről, milyen célból és módszerekkel gyűjtjük őket, továbbá (adott esetben) milyen jogalapra hivatkozva tesszük ezt, illetve tájékoztatást ad az adatmegőrzésről, az Ön jogairól és arról, hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk. A jelen Adatkezelési Szabályzat egyformán kiterjed online és offline adatkezelési tevékenységeinkre, ideértve azokat az információkat, amelyeket különböző kínálatainkon keresztül gyűjtünk, például az alábbiakban foglaltakat: 

 

Digitális szolgáltatások:

 

 • A WarnerMedia honlapjai, ideértve a honlapjainkon keresztül folyó tevékenységeket, úgymint felmérések, kutatási tanulmányok, fókuszcsoportos vizsgálatok, akciók, nyereményjátékok és jutalomsorsolások, szolgáltatásainkon belüli vásárlások, felhasználók által létrehozott tartalomra („UGC”) vonatkozó részvételi felhívások, továbbá feliratkozás hírlevelekre;
 • Mobilalkalmazások, ideértve az alkalmazásokon keresztül folyó tevékenységeket, például a honlapjainkon felsoroltakat;
 • A WarnerMedia által a fogyasztóknak kínált előfizetői szolgáltatások vagy egyéb műsorszóró szolgáltatások, valamint olyan szolgáltatások, amikor a honlapjainkon, mobilalkalmazásainkon keresztül és/vagy egy külső fél, például egy internetszolgáltató, fizetős TV-platform vagy mobiltelefon-szolgáltató által nyújtott szolgáltatáson keresztül jutnak el Önhöz az audiovizuális tartalmaink;
 • Konzoljátékok;
 • Rajongói oldalaink/csatornáink/fiókjaink harmadik felek közösségi hálózatain (pl. hivatalos oldalak a Facebookon, Instagramon, Twitteren).

 

Offline szolgáltatások:

 

 • Stúdiólátogatások;
 • Valamelyik WarnerMedia társaság által működtetett látványosságok és kiállítások (pl. tematikus parkok, marketingtevékenységek konferenciákon vagy egyéb nyilvános helyeken, személyes VR-élmények); illetve 
 • Hivatalos helyiségeinkben vagy bérelt stúdiókban megtartott rendezvények, amelyeken Ön fogyasztóként vagy vendégként (nem pedig hivatalos minőségében) vesz részt, úgymint filmbemutatók, marketing- és influenszeresemények, fókuszcsoportos vagy felhasználói tesztek, valamint magánrendezvények.

 

Megjegyezzük, hogy az egyik forrásból (pl. a WarnerMedia egyik honlapjáról) gyűjtött információkat összekapcsolhatjuk egy másik forrásból (pl. egy mobilalkalmazásból) gyűjtött információkkal, köztük olyan információkkal is, amelyeket esetleg egy másik WarnerMedia társaságtól vagy (az alábbiakban részletezettek szerint) egy harmadik féltől gyűjtöttünk. Megjegyezzük továbbá, hogy offline szolgáltatásaink részeként Ön kapcsolatba kerülhet digitális szolgáltatásainkkal is és fordítva, például amikor befizet egy stúdiólátogatásra, vagy a WarnerMedia honlapján keresztül részt vesz egy marketingrendezvényen. A WarnerMedia kínálatának bizonyos részeit (pl. a WarnerMedia márka alatt működő egyes tematikus parkokat, webáruházakat és alkalmazáson belüli vásárlásokat) nem a WarnerMedia, hanem engedéllyel rendelkező harmadik felek vagy alkalmazásboltok működtetik. Az ilyen engedélyesek vagy alkalmazásboltok személyesadat-kezelési tevékenysége nem tartozik a jelen Adatvédelmi Szabályzat hatálya alá, ezért kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy a vonatkozó feltételek megemlítik-e a WarnerMedia társaságot vagy sem. 

AZ ÁLTALUNK GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK

Gyűjtjük, felhasználjuk, megosztjuk és egyéb módon kezeljük a következő kategóriákba tartozó információkat:

 

1) Öntől begyűjthető információk:

 

 

 • Regisztrációs, fiók- és bejelentkezési Információk, ideértve az Önre vonatkozó információkat, amikor regisztrál vagy feliratkozik nálunk valamelyik Kínálatunkra (pl. név, felhasználónév, jelszó, e-mail, kapcsolattartási adatok, születési dátum vagy életkor, Önnek tetsző tartalom stb.) 
 • Az Ön által megvásárolt kínálatra vonatkozó információk, ideértve a vonatkozó fizetési információkat (pl. hitelkártya-adatok). Kezelhetjük továbbá a próbaidőszakokra, nyeremények beváltására vagy akciókra, az élő előfizetés nélküli időszakokra, a fizetési előzményekre, valamint az esetlegesen elmaradt fizetésekre vonatkozó információkat.
 • Arra vonatkozó információk, hogy melyik kínálatunkat vette igénybe, vagy melyikben vett részt, ideértve az arra vonatkozó információkat, hogy megnyitotta-e az e-mailt, amelyet Önnek küldtünk; milyen műveleteket végez a digitális szolgáltatással kapcsolatban (ideértve a felhasznált fiókokat); milyen tartalmakat nézett meg vagy tett közzé; milyen hirdetésekkel került kapcsolatba, milyen játékokkal játszott, és melyik szintig jutott el; mik a preferenciái, mi érdekli Önt a digitális szolgáltatásban elérhető különböző funkciók, programok, szolgáltatások és tartalmak esetében, illetve hogyan használja ezeket. Ezek között demográfiai adatok is szerepelhetnek, köztük személyes vagy családi vonatkozásúak is.
 • Olyan információk, amelyeket akkor ad meg, amikor fogyasztói felmérésekben, kutatási tanulmányokban vagy fókuszcsoportos vizsgálatokban vesz részt, ideértve az online vagy az írásbeli válaszokat, valamint adott esetben az interjúk hang- vagy képfelvételét.
 • Akciókra, nyereményjátékokra, jutalomsorsolásokra vagy részvételi felhívásokra való jelentkezés, ideértve a képeket, videókat és szövegeket.
 • Kamera-hozzáférés, ideértve azt, amikor egyes digitális szolgáltatások esetén engedélyt kérünk arra, hogy hozzáférjünk az eszköz kamerájához. Ha megadja az engedélyt, lehet hogy képeket vagy videókat tud készíteni az alkalmazás környezetében azért, hogy elküldje nekünk, vagy hozzáférjen a kiterjesztett valóság („AR”) bizonyos funkcióihoz. Ezek között vannak olyan funkciók, amelyek a kamera rendszerét veszik igénybe, hogy az AR-hatások alkalmazása érdekében nyomon kövessék a szem mozgását és az arc más vonásait vagy az Ön közvetlen környezetét.
 • Különleges adatok, ideértve azt, amikor Ön úgy dönt, hogy valamelyik kínálatunk részeként információkat oszt meg velünk, vagy amikor egy felmérés vagy visszajelzési munkamenet során információkat ad meg nekünk, ideértve a testi vagy szellemi egészségi állapotával, faji vagy etnikai hovatartozásával, vallási vagy világnézeti meggyőződésével, szexuális életével vagy szexuális irányultságával vagy politikai meggyőződésével kapcsolatos információkat, ha a vonatkozó jogszabályok megengedik. Egyes dinamikus szórakoztatási funkciókat tartalmazó kínálatokban az Ön hozzájárulásával, valamint a vonatkozó jogszabályok szerint gyűjthetünk olyan, biometrikus adatnak minősíthető információkat, mint például arcfelismerés, szemkövetés vagy bőrreakció.
 • Az Ön közösségi médiabeli részvételére vonatkozó információk, ideértve az Ön műveleteit a rajongói oldalainkon/csatornáinkon/fiókjainkban harmadik felek közösségeiben, fórumain és közösségimédia-platformjain, szolgáltatásaiban, bővítményeiben és alkalmazásaiban („Közösségimédia-platformok”). Ezek közé tartozhatnak a bejegyzések, az Ön „kedvelései” és egyéb felhasználó által előállított tartalmai, amelyeket Ön rendelkezésre bocsáthat, illetve a saját magára vonatkozó részletek, úgymint név, felhasználói azonosító, profilkép, születésnap, valamint – amennyiben lehetővé teszi számunkra – az Ön által követett ismerősök és emberek listái. Ha szeretne többet megtudni arról, hogy a Közösségimédia-platformokon hogyan szabhatja testre az adatvédelmi beállításait, vagy ezeken a Közösségimédia-platformokon hogyan kezelheti a személyes adatait és tartalmait, olvassa el ezek adatvédelmi segédleteit, adatvédelmi szabályzatait és felhasználási feltételeit.
 • A WarnerMedia nyilvános vagy közösségi fórumain megosztott információk, ideértve, amikor Ön fényképeket, leveleket, videókat vagy hozzászólásokat oszt meg online fórumokon való részvétel során. Az Ön adatvédelmi beállításaitól függően ezek az információk vagy tartalmak, továbbá az Ön felhasználóneve nyilvánossá válhat az interneten vagy egy felhasználói közösségben. Ha egyszer egy nyilvánosan hozzáférhető vagy közösségi fórumon megosztja ezeket az információkat, a további felhasználásukat már nem tudjuk megakadályozni. Olvassa el az adott fórum adatvédelmi szabályzatait, ha szeretne többet megtudni arról, hogy hogyan kezelik az Ön információit. 
 • Az Ön tartózkodási helyére vonatkozó információk, ideértve, ha ezek az eszköz adataiból származnak (úgymint IP-címek vagy országhívószámok), az eszköz és a digitális szolgáltatások között folyó műveletek vagy – az Ön hozzájárulásával – az eszköz pontos tartózkodási helyére vonatkozó információk (pl. a mobileszközön keresztül a földrajzi hely).
 • Eseményinformációk, ideértve egy fülkében vagy egyéb módszerrel általunk vagy egy harmadik fél által a mi megbízásunkból rögzített képeket és klipeket, továbbá a rendezvény szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos egyéb információkat, úgymint élelmiszerallergia és más egyéni igények. 
 • Az Ön eszközéből származó technikai/felhasználási információk, ideértve az eszköz típusát, böngészőjét, egyedi eszközazonosítóját, operációs rendszerét, internetszolgáltatóját, mobileszköz-azonosítóját és/vagy mobilhirdetés-azonosítóját, a csatlakoztatott eszközök azonosítóját (ideértve egy csatlakoztatott televízióét), IP-címét, hálózati tulajdonságait, a televíziókészülék és -alkalmazás tulajdonságait és beállításait, valamint az eszközök vagy a böngészők egyéb tulajdonságait és beállításait. 
 • Az Ön ügyfél-megkereséseire vonatkozó információk, ideértve, amikor valamelyik ügyfélszolgálatunkon, e-mail-címünkön, ügyfélszolgálati chatablakunkon, űrlapunkon vagy hibajegykezelő-rendszerünkön, közösségimédia-platformunkon, valamint telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül fordul hozzánk, ahol rögzíthetik a hívásokat. 

 

2) Önről egyéb forrásokból, köztük az ismerőseitől gyűjthető információk:

 

Egyéb forrásokból származó információk. Alkalmanként összekapcsoljuk az információkat az általunk kapott egyéb online információkkal, ideértve más honlapok, illetve online hirdetések és médiatartalmak és Ön között folyó műveletek felhasználói információit. Kiegészítjük és összekapcsoljuk továbbá az információkat különböző egyéb forrásokból vagy külső nyilvántartásokból származó információkkal, ideértve a külső adatszolgáltatókat, akik információkat biztosítanak számunkra, úgymint demográfiai adatok, tranzakciós és vásárlási előzmények, az Önnel kapcsolatba kerülő tartalmak és hirdetések. Önre vonatkozó információkat kaphatunk továbbá az ismerőseitől is, akik arra kérik, hogy lépjen kapcsolatba valamelyik digitális szolgáltatással. Információkat kaphatunk harmadik felektől is, akikkel Ön olyan előfizetői szerződést kötött, amely hozzáférést tartalmaz a mi tartalmunkhoz vagy szolgáltatásainkhoz is.

 

Ismerősöktől származó információk. Bizonyos helyzetekben a kínálatainkat igénybe vevő ismerősei számára is lehetővé tehetjük, hogy Önre vonatkozó információkat adjanak. Lehet például, hogy valaki a honlapjainkon olyan információt küld be, amelyben felkéri Önt, hogy vegyen részt valamelyik kínálatban, ajánljon valamit, vagy tartalmakat osszon meg valamelyik alkalmazásunkon keresztül, vagy ugyanabban a játékmenetben több játékossal együtt játsszon. Az ilyen kérelmek feldolgozásakor megkaphatjuk az információit, ideértve az Ön nevét, kapcsolattartási adatait vagy olyan információkat, hogy mi érdekli vagy mit használ Ön a kínálatunkból. 

AZ INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSA

Felhasználhatjuk az információkat a jelen Adatvédelmi Szabályzatban ismertetett vagy a gyűjtés időpontjában egyéb módon közölt célokra. Az alábbiakban ismertetjük a különböző célokat, minden olyan adatkezelési tevékenységet, amelyek véleményünk szerint további magyarázatot igényelhetnek, adott esetben pedig azt, hogy milyen „jogalapra” hivatkozva kezeljük az Ön információit. 

 

Megjegyezzük, hogy bár az információkat egynél több célból is kezelhetjük (pl. a kínálatteljesítéskor megszerzett információkat felhasználhatjuk kínálatjavítás és -fejlesztés és/vagy marketing és személyre szabott hirdetések céljára), nem feltétlenül igaz ez minden alábbi cél vagy adatkezelési tevékenység esetében. Az Ön információinak konkrét felhasználási módja függ attól, hogy melyik kínálattal van dolga, illetve attól, hogy hogyan viszonyul hozzánk, ideértve a nekünk adott engedélyeket (pl. hozzájárul-e vagy sem bizonyos felhasználási módokhoz, mint amilyen a közvetlen üzletszerzés), de attól is, hogy az információk kezelésével kapcsolatban milyen más korlátozásokkal él (pl. a lejelentkezés mellett dönt-e vagy sem, amikor felajánljuk). Az egyes információk kezelésének céljaival kapcsolatos korlátozási lehetőségeket az alábbi ÉRINTETTI JOGOKHOZ FŰZŐDŐ KÉRELMEK, valamint SÜTIK ÉS EGYÉB TECHNIKAI ADATOK című rész ismerteti. 

 

Kínálatszolgáltatás

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy beállítsuk nálunk a fiókját; regisztráljuk Önt valamely kínálatra; biztosítsuk Önnek a fizetés lehetőségét, rendelkezésre bocsássuk a kínálatot; lehetővé tegyük, hogy részt vegyen egy akcióban, nyereményjátékban, jutalomsorsoláson vagy UGC benyújtására vonatkozó részvételi felhívásban; vagy fenntartsuk a kínálatot és megoldjuk a problémákat. Idetartozhat a vonatkozó üzleti feltételek érvényesítése (pl. előfizetői szolgáltatásaink esetében az eszközök darabszámára vonatkozó korlátozások vagy a megfelelő tartalom megjelenítése a helyadatok alapján), illetve a kínálatnak a hozzáféréshez használt konkrét eszközre optimalizált eljuttatása, valamint előfizetői szolgáltatásainknál a „lejátszás folytatása” lehetőség biztosítása.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van:

 • Az adatkezelés – például a kínálataink szolgáltatása és fenntartása – többnyire ahhoz szükséges, hogy szerződést kössünk Önnel, vagy teljesítsük azt, ideértve annak engedélyezését, hogy az új ügyfelek feliratkozzanak vagy regisztráljanak, meglévő ügyfelek pedig bejelentkezzenek digitális szolgáltatásainkba.
 • Az adatkezelés egyéb típusai „jogos érdekeink” (és mások jogos érdekei) miatt szükségesek, úgymint:
 • Üzleti tevékenységünk folytatása, kínálataink szolgáltatása és ügyfeleink kiszolgálása;
 • Az ügyfelek megkeresése fontos figyelemfelhívásokkal és tájékoztatásokkal; 
 • Az ügyfelek tranzakcióival, vásárlásaival és játékokban szerzett nyereményeivel kapcsolatos megkeresés;
 • A tartalom személyre szabása, valamint egyéb tartalmakra vonatkozó ajánlattétel;
 • A kínálat üzleti feltételei értelmében számunkra biztosított jogok gyakorlása és/vagy érvényesítése;
 • A kínálataink fizetésének megkönnyítése.
 • Az adatkezelés egyéb típusainál az Ön hozzájárulására hagyatkozunk (ha kaptunk). 

Kínálatjavítás és -fejlesztés

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy elemezzük, javítsuk, személyre szabjuk és értékeljük a kínálatainkat és azt, hogy Ön hogyan használja őket, illetve új kínálatokat dolgozzunk ki. Ebbe beletartozhat a fogyasztói felmérésekre Ön által adott válaszok elemzése.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van: 

 • Az adatkezelés egyes típusai „jogos érdekeink” (és mások jogos érdekei) miatt szükségesek, úgymint:
 • Kínálatjavítás és -fejlesztés.
 • Vállalkozásaink hatékonyságának növelése.
 • A fogyasztói irányzatok és érdeklődési körök megismerése, ideértve a fogyasztóismeretet, piackutatást, valamint a tartalom teljesítményének mérését.
 • A kínálataink használatára vonatkozó statisztikák összeállítása.
 • Az adatkezelés egyéb típusainál az Ön hozzájárulására hagyatkozunk (ha kaptunk).

 

Marketing és személyre szabott hirdetések

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy értékesítsük és/vagy reklámozzuk a saját és ügyfeleink vagy partnereink kínálatát. A WarnerMedia AdTech-technológiákat, például valós idejű licitálást alkalmaz a digitális szolgáltatásokon belül a hirdetési felület eladásához és/vagy az Ön hozzánk fűződő viszonyára vonatkozó információk alapján a „profil” megalkotásához, ideértve a kínálatainkat, szolgáltatóinkat, valamint a partnereinket és az ő honlapjaikat, alkalmazásaikat, online hirdetéseiket, amelyeket az Ön személyére szabott hirdetésekhez és marketingtevékenységhez használunk fel. A felhasználókra vonatkozó információkat összesíthetjük is azzal a céllal, hogy felhasználói csoportokat vagy kategóriákat, például „szegmenseket” hozzunk létre, a kínálatainkról tájékoztassuk Önt, illetve megismertessük a saját és partnereink kínálatával, akár a közösségimédia-platformokon is. 

 

Noha az információk ilyen célból történő kezelésében olyan algoritmus is részt vehet, amely automatikusan választja ki, hogy melyik hirdetés felelhet meg az Ön érdeklődésének, a kifejezett hozzájárulása nélkül – vagy, ha a vonatkozó jogszabályok egyébként nem engedik meg – nem hozunk teljesen automatizált módon olyan döntéseket, amelyeknek jogi vagy komoly következményei lehetnek Önre nézve.

 

A kínálat vonatkozó üzleti feltételei szerint az UGC-t is felhasználhatjuk marketing- vagy hirdetési célokra.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van: 

 • Az Ön által benyújtott UGC felhasználásánál a kínálat üzleti feltételei értelmében számunkra biztosított jogokra, valamint az Önnel kötött szerződés teljesítésére hagyatkozunk.
 • A marketing és személyre szabott hirdetések vonatkozású adatkezelés egyéb típusai „jogos érdekeink” (vagy mások jogos érdekei) miatt szükségesek, úgymint:
 • Kereskedelmi érdekeink előmozdítása a kínálataink értékesítésével és reklámozásával, ideértve a környezetfüggő (nem adatvezérelt) hirdetéseket, elemzéseket és teljesítménymérést; 
 • Ügyfélkörünk szélesítése meglévő ügyfeleinkkel fennálló kapcsolataink elmélyítésével és új ügyfelek szerzésével;
 • Az Ön által beküldött UGC felhasználása (kivéve, ha az nem szükséges az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez, vagy a hozzájárulását tudjuk kérni); és
 • A WarnerMedia márka online és offline népszerűsítése.
 • Egyes joghatóságokban az adatkezelés bizonyos típusai, például érdeklődésalapú hirdetések esetén, vagy, ha e-mailben, szöveges üzenetben vagy SMS-ben közvetlen üzletszerzéssel kapcsolatos tájékoztatásokat, a Közösségimédia-platformon üzeneteket küldünk, az Ön hozzájárulására hagyatkozunk (ha kaptunk). 

 

Ügyfélszolgálat biztosítása 

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy biztosítsuk az ügyfélszolgálatot, ideértve a kéréseinek és panaszainak elintézését (ideértve a hibaelhárítást), függetlenül attól, hogy telefonon, e-mailben, chatablakban, űrlapokon vagy hibajegykezelő szolgáltatásokon keresztül, levélben, honlapon vagy közösségimédia-platformon keresztül fordul hozzánk.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van: 

 • Az adatkezelési tevékenységek bizonyos típusai a kínálat szolgáltatása céljából Önnel kötött szerződés teljesítéséhez szükségesek. 
 • Az adatkezelési tevékenységek bizonyos típusai a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez szükségesek.
 • Az adatkezelés egyes típusai jogos érdekeink (vagy mások jogos érdekei) miatt szükségesek, úgymint:
 • Ügyfeleink kérelmeinek és panaszainak megválaszolása;
 • A válaszadás helyzetének és eredményességének nyomon követése; és
 • Ügyfélszolgálatunk javítása.

 

Bűncselekmények és más törvénytelen tevékenységek felderítése, megelőzése és kivizsgálása

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy felderítsük, megelőzzük vagy kivizsgáljuk a bűncselekményeket (ideértve a csalást és a szerzőijog-sértést), védjük a felhasználók biztonságát, továbbá, hogy a bíróságon érvényt szerezzünk polgári jogainknak. Például adott esetben, ha szükséges, megoszthatjuk az Ön információit a bűnüldöző szervekkel, vagy felhasználhatjuk őket Önnel szemben a jogaink érvényesítésére irányuló jogi eljárás kezdeményezéséhez.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van: 

 • Az adatkezelési tevékenységek bizonyos típusai a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez szükségesek.
 • Az adatkezelés egyes típusai jogos érdekeink (vagy mások jogos érdekei) miatt szükségesek, úgymint:
 • A saját vagy ügyfeleink és felhasználóink üzleti érdekeinek és jogainak, személyiségi jogainak, biztonságának és vagyontárgyainak védelme;
 • Jogi követelések megalapozása, érvényesítése vagy védelme; 
 • Az Ön információinak megosztása harmadik felekkel annak érdekében, hogy élhessünk a rendelkezésünkre álló jogorvoslati lehetőségekkel, vagy enyhítsük az esetlegesen elszenvedett kárunkat.

 

Jogi kötelezettségek teljesítése 

Felhasználhatjuk az Ön információit azzal a céllal, hogy eleget tegyünk jogi kötelezettségeinknek, ideértve a számviteli szabályokat, a személyhez fűződő jogi kérelmek megválaszolását, valamint a felügyeleti szervektől, igazságügyi hatóságoktól és bűnüldöző vagy kormányzati szervektől kapott kérések megválaszolását.

 

Az információk kezelésekor a következő jogalapokra hagyatkozunk azokban az országokban, ahol ilyen előírás van:

 • Az ilyen típusú tevékenységek jogi kötelezettségeink teljesítéséhez szükségesek.

INFORMÁCIÓMEGOSZTÁS ÉS -KÖZZÉTÉTEL

Az alábbiakban rögzített célokból megosztjuk és közöljük az információkat a következő felekkel:

 

Az AT&T és/vagy a WarnerMedia szervezetén belül

 

A WarnerMedia az AT&T vállalatcsoport tagja. Az üzleti tevékenység folytatása céljából a WarnerMedia és az AT&T társaságok között folyamatos a támogatás és a kapcsolattartás. Ennek eredményeként a WarnerMedia és/vagy az AT&T társaságok megkaphatják az Ön információit azért, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak szerint kezeljék őket, amennyiben megvan ehhez a jogalapjuk, és megfelelnek az Ön által esetlegesen adott engedélyeknek (pl. kíván-e marketingtájékoztatókat kapni vagy sem), valamint az egyéb korlátozásoknak, amelyekkel Ön az alábbi ÉRINTETTI JOGOKHOZ FŰZŐDŐ KÉRELMEK, valamint SÜTIK ÉS EGYÉB TECHNIKAI ADATOK című részben ismertetettek szerint él a saját információinak kezelésével kapcsolatban (pl. ha úgy döntött, hogy lejelentkezik valamilyen adatkezelésről).

 

Az AT&T és/vagy a WarnerMedia szervezetén kívül

 

Külső szolgáltatók. A képviselőink és a vállalkozóink hozzáférnek az információkhoz azért, hogy könnyebben tudják teljesíteni a nekünk nyújtott szolgáltatásokat. Ilyen például egyebek mellett a kínálataink teljesítése, készítése, fenntartása, tárhelyszolgáltatása és eljuttatása; marketingtevékenység folytatása; IT- és biztonsági szolgáltatások nyújtása; fizetések bonyolítása, e-mail-küldés és rendelésteljesítés; akciók, nyereményjátékok és jutalomsorsolások szervezése; kutatások, mérések és elemzések végzése; ismeretszerzés vagy ügyfélszolgálat.

 

Harmadik felek közösségimédia-platformjaira mutató hivatkozások. Az ügyfelekkel való érintkezés vagy marketing céljából egyes digitális szolgáltatásaink más honlapokra, köztük közösségimédia-platformokra mutató hivatkozásokat tartalmazhatnak. A közösségimédia-platformok tájékoztatási gyakorlata eltérhet a miénktől, ezért, mielőtt megadja a személyes adatait, olvassa el az ő adatvédelmi szabályzatukat és feltételeiket, mivel az említett harmadik felekhez beküldött vagy általuk gyűjtött személyes adatokra nekünk nincs befolyásunk.

 

Külső partnerek. Olykor megnevezett harmadik felek által támogatott vagy velük közös márka alatt működtetett digitális szolgáltatásokat és offline szolgáltatásokat kínálunk. E kapcsolatok révén tevékenységük közben Önre vonatkozó személyes adatokat gyűjtenek vagy szereznek meg a harmadik felek. Nekünk nincs befolyásunk arra, hogy ezek a harmadik felek hogyan használják fel a személyes adatokat. Az adatokat érintő gyakorlatuk megismerése érdekében az tanácsoljuk, hogy olvassa el ezek adatvédelmi szabályzatát. 

 

AdTech-szolgáltatók. Bizonyos információkat megosztunk harmadik felekkel (pl. más társaságokkal, kiskereskedőkkel, kutatószervezetekkel, hirdetőkkel, reklámügynökségekkel, hirdetési hálózatokkal és platformokkal, részvételi adatbázisokkal, kiadókkal és non-profit szervezetekkel) azért, hogy általában kivonatolt (hashed) vagy személytelen formában kezeljék őket, az érdeklődési köre alapján hirdetéseket szolgáltassanak Önnek, adott esetben akár valós idejű licitáláson keresztül is. Bizonyos esetekben marketingcélokból szegmenseket vagy egyedi közönségadatokat is megoszthatunk harmadik felekkel. A további információkat lásd fent (i) Marketing és személyre szabott hirdetések célja (ii) Sütik és egyéb technikai adatok, valamint lent (iii) Reklámokkal kapcsolatos választási lehetőségek című részben.

 

Egyéb harmadik felek. A vállalkozás (vagy a vállalkozás egy része) feletti befolyás esetleges megváltozása, például értékesítés, összeolvadás és felvásárlás vagy bármely tranzakció vagy átszervezés esetén megoszthatjuk az Ön információit az érdekelt felekkel, egy esetleges átvilágítási folyamat keretében akár a vállalkozás új vagy meglévő tulajdonosaival és ezek illetékes szakmai tanácsadóival is. 

 

Bűnüldöző szervek, hatóságok és bíróságok. Közzétesszük az információkat, ha bűncselekmények megelőzése, kivizsgálása vagy büntetőeljárás kezdeményezése céljából szükséges, de jogi eljárásra adott válaszul is, például bírósági végzésre vagy idézésre adott válaszul vagy felügyeleti szerv, állami hatóság vagy bűnüldöző szerv kérésére adott válaszul. 

 

Nyilvános fórumok. Ha valamelyik digitális szolgáltatásunkkal kapcsolatba kerülve vagy valamelyik közösségimédia-platformon keresztül információkat tesz közzé vagy oszt meg, a szolgáltatás jellegétől vagy az Ön adatvédelmi beállításaitól függően ezek az információk nyilvánossá válhatnak, és ezután már nem tudjuk megakadályozni az információk további felhasználását vagy megosztását. Ha szeretne többet megtudni arról, hogy a közösségimédia-platformokon hogyan szabhatja testre az adatvédelmi beállításait, olvassa el ezek adatvédelmi segédleteit és felhasználási feltételeit.

ADATMEGŐRZÉS

Általánosságban csak annyi ideig őrizzük meg az Ön információit, ameddig a jelen Adatvédelmi szabályzatban ismertetett célok érdekében szükséges. Ez azt jelenti, hogy a megőrzési időszakok aszerint változnak, hogy milyen típusú az információ, de mindenekelőtt attól, hogy milyen okból vannak nálunk az összegyűjtött információ. Például az Önnek szolgáltatott kínálatainkkal kapcsolatos egyes információkat több évig megőrizzük annak érdekében, hogy eleget tegyünk a különböző pénzügyi és adó vonatkozású jogi kötelezettségeknek. Részletes belső adatmegőrzési szabályokkal rendelkezünk, amelyek rögzítik az információk más-más kategóriáira vonatkozó különböző adatmegőrzési időszakokat attól függően, hogy milyen jogi kötelezettségeink vannak, illetve üzleti szempontból szükséges-e megőrizni az információkat. Miután az adatmegőrzési időszak letelt, az információkat biztonságosan töröljük, kivéve ha jogi követelések megalapozása, érvényesítése vagy védelme érdekében még szükség van rájuk. Ha a vonatkozó adatmegőrzési időszakokkal kapcsolatban további információkra van szüksége, az alábbiakban megadott kapcsolattartási módszerek segítségével forduljon hozzánk.

ÉRINTETTI JOGOKHOZ FŰZŐDŐ KÉRELMEK

Bizonyos feltételek mellett Ön jogosult arra, hogy kérje tőlünk az alábbiak közül egy vagy több kérés teljesítését. Ennek megtétele előtt a személyazonosság igazolását vagy további más információkat is kérhetünk Öntől.

 

 

 • A hozzáféréshez és a helyesbítéshez való jog: az Ön információinak másolata mellett kérheti tőlünk az általunk őrzött információkra vonatkozó részleteket, továbbá az információkban található hibák helyesbítését. 
 • A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”): bizonyos körülmények között az a jog, hogy kérheti az Ön információinak törlését. Adott esetben lehet, hogy nem tudunk törölni bizonyos típusú információkat, különösen, ha jogi kötelezettségünk az adott információk megőrzése (pl. hatósági beszámolási célból), vagy például, ha azt szeretné, hogy továbbra is szolgáltassunk Önnek valamilyen kínálatot, és az információk kezelése szükséges az említett kínálat szolgáltatásához.
 • Marketingtájékoztatás és megosztás harmadik felekkel. Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy kinyilvánítsa a kívánságát azzal kapcsolatban, szeretné-e, ha bizonyos marketingtájékoztatásokat kapna tőlünk vagy közvetlen üzletszerzés céljából megbízható harmadik felekkel megosztanánk az információkat. A további információkat lásd később a Reklámokkal kapcsolatos választási lehetőségek című részben. 
 • Az adahordozhatósághoz való jog: bizonyos esetekben az a jog, hogy az Ön információit megkaphassa digitális formában, vagy közvetlenül egy másik adatkezelőhöz továbbíttassa (ha az technikailag lehetséges).
 • A tiltakozáshoz való jog: az a jog, hogy (a saját helyzetével kapcsolatos okból) tiltakozzon az Ön információinak a mi jogos érdekünk alapján történő kezelése ellen, ideértve a közvetlen üzletszerzés célját. 
 • A hozzájárulás visszavonásához való jog: bármikor visszavonhatja a hozzájárulását minden olyan információ kezelésével kapcsolatban, amely az Ön hozzájárulásán alapul. 

 

Ezen jogok gyakorlására vonatkozó kérelmeket eseti alapon vizsgáljuk meg. Lehetnek olyan körülmények, amikor a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokban biztosított megfelelő kivételek miatt jogilag nem vagyunk kötelesek eleget tenni egy kérésnek. Bizonyos esetekben ez azt jelentheti, hogy akkor is megtarthatjuk az Ön információit, ha visszavonta a hozzájárulását. Ha élni kíván ezekkel a jogaival, vagy az Adatvédelmi Tisztviselőnkhöz szeretne fordulni, a Érintetti jogokhoz fűződő kérelmek portált felkeresve nyújtson be egy kérelmet. 

SÜTIK ÉS EGYÉB TECHNIKAI ADATOK

Amikor Ön felkeresi digitális szolgáltatásainkat, mi magunk, harmadik fél szolgáltatóink és partnereink „sütiket” (cookie-kat) vagy hasonló technológiákat, például pixeleket és SDK-kat használhatnak (i) digitális szolgáltatásaink és ezek tartalmának biztosítása, fejlesztése, fenntartása, személyre szabása, védelme, illetve javítása, (ii) analitikai vizsgálatok végzése, ideértve digitális szolgáltatásaink és a bennük vagy rajtuk keresztül megjelenő hirdetések használatára és teljesítményére vonatkozó elemzéseket és jelentéskészítéseket, (iii) csalások és más törvénytelen tevékenységek elleni védelem, ezek feltárása és megelőzése, (iv) (a reklámközönséget is ideértve) felhasználóink csoportjaira vagy kategóriáira vonatkozó összesített adatok előállítása, illetve (v) saját magunk, partnereink és külső szolgáltatóink számára a kínálatainkkal vagy az ügyfeleink és partnereink kínálataival kapcsolatos hirdetések biztosítása, célba juttatása, felkínálása, értékesítése vagy (a hirdetések megjelenési gyakoriságának korlátozását is ideértve) személyre szabása céljából. 

 

A süti leírása

 

1. Szükséges sütik

Ezek a sütik a honlap alapvető működéséhez szükségesek Feltétlenül szükséges sütik vagy hasonló technológiák: Ezek elengedhetetlenek annak biztosításához, hogy Ön böngészni tudjon a digitális szolgáltatásaink között, és használni tudja ezek funkcióit, mint például a biztonságos területekre történő belépést. Ha letiltja ezeket a sütiket, akkor lehet, hogy a digitális szolgáltatások funkciói közül néhány vagy egyik sem fog működni.

 

2. Teljesítménysütik

Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra a digitális szolgáltatások használatának elemzését azért, hogy mérni és javítani tudjuk a teljesítményt

Teljesítménysütik vagy hasonló technológiák: ezek arról gyűjtik az információkat, hogy Ön hogyan használja a digitális szolgáltatásainkat azért, hogy elemezni tudjuk a forgalmat, megismerjük a felhasználók műveleteit, és javítsuk az adott digitális szolgáltatást. Az e-mailjeink és a hírleveleink „webpixeleket” tartalmazhatnak, hogy értesülhessünk arról, mihez kezdett azzal, amit küldtünk Önnek. Játékok esetében ezek a technológiák információkat gyűjtenek a játékmenetről, ideértve az Ön vívmányait, a funkciók használatát és a játékon belüli egyéb tevékenységeket. Erre a célra külső szolgáltatókat használhatunk – ilyen például a Google Analytics –, akik saját sütiket vagy hasonló technológiákat alkalmazhatnak. További információkat talál, ha a Google Analytics cookie-használati erőforrások következő hivatkozására kattint: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

3. Funkcionális sütik

Funkcionális sütik vagy hasonló technológiák: ezek lehetővé teszik, hogy digitális szolgáltatásaink megjegyezzék az Ön választásait (úgymint a felhasználónevét vagy a régiót, ahol tartózkodik), továbbá fejlettebb, még jobban személyre szabott funkciókat biztosítanak, ideértve a személyre szabott tartalmakat. Felhasználhatók továbbá az Ön által kért Digitális Szolgáltatások nyújtásához, ilyen például egy videó megtekintése vagy a hozzászólás egy blogon.

 

4. Reklámsütik

Ezeket a sütiket reklámcégek használják olyan hirdetések szolgáltatásához, amelyek az Ön érdeklődési körébe vághatnak

 

Közösségimédia-sütik vagy hasonló technológiák: ezeket akkor használják, amikor Ön a közösségi média megosztás gombjával vagy „tetszik” gombjával digitális szolgáltatásunkon keresztül információkat oszt meg, vagy amikor valamely közösségimédia-platformon, például a Facebookon vagy a Twitteren vagy ezeken keresztül összekapcsolja a fiókját vagy a tartalmainkkal érintkezik. A közösségimédia-platform rögzíti, ha így tett, és összekapcsolhatja ezeket az információkat célzó/reklámtevékenységekkel, ideértve az egyedi közönség kiépítését.

 

Reklámsütik vagy hasonló technológiák: néhány digitális szolgáltatásunk egy külső hirdetési hálózatot vagy egy AT&T társaságot vagy WarnerMedia társaságot vehet igénybe célzott hirdetések szolgáltatásához. Ezek képesek lehetnek arra, hogy nyomon kövessék a digitális szolgáltatások és a közösségimédia-platformok között az Ön böngészését vagy használatát. 

 

 

A sütik és egyéb technológiák felügyelete. Néhány joghatóságban, például az EGT-ben a digitális szolgáltatások esetében további információkat tudhat meg arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és egyéb technológiákat, valamint megadhatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását, vagy beállíthatja a sütikezelést, bizonyos esetekben pedig tiltakozhat személyes adatainak jogos érdekből történő kezelése ellen, ha a Manage Cookies+ hivatkozásra kattint, vagy egyéb módon módosítja a sütibeállításokat. Ezek a beállítások az adott honlap vagy alkalmazás szintjén is bármikor elérhetők a weboldalakon található „Manage Cookies+” vagy hasonló hivatkozásra kattintva vagy az alkalmazás beállításaiban. A sütikezelés megadásához az alkalmazás/böngésző beállításait is használhatja.

 

Az EGT-ben számos digitális szolgáltatás esetében a WarnerMedia részt vesz az IAB Európai Átláthatósági és Hozzájárulási Keretrendszerében – amelynek részletesebb bemutatását megtalálja, ha felkeresi az IAB honlapját –, és az érintett honlapokon és alkalmazásokban eleget tesz a specifikációinak és a szabályzatainak. A hozzájárulás-kezelő platformot a OneTrust működteti 28-as azonosító szám alatt.

 

Marketingtájékoztatások. Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy kinyilvánítsa a kívánságát azzal kapcsolatban, szeretne-e bizonyos marketingtájékoztatásokat kapni tőlünk. Ha frissíteni szeretné ezeket a kívánságait, megteheti: (i) a beállítások módosítása érdekében jelentkezzen be egy Ön által nálunk létrehozott fiókba (ha rendelkezésre áll ez a lehetőség), vagy (ii) egyébként nyújtson be egy kérelmet a Érintetti jogokhoz fűződő kérelmek portált felkeresve. Az Ön által kapott minden marketing-e-mailben a „leiratkozás” alatt szereplő utasításokat is követheti. 

 

Reklámokkal kapcsolatos választási lehetőségek. Saját magunk vagy kapcsolt vállalatokkal vagy harmadik felekkel együttműködve hirdetéseket mutathatunk, illetve digitális szolgáltatásainkban és harmadik fél weboldalain az interneten és az alkalmazásokban egy időszakra vonatkozó adatgyűjtéssel, jelentéskészítéssel, reklámválasz-méréssel, továbbá holnapanalízissel foglalkozhatunk. Mi magunk, kapcsolt vállalataink vagy harmadik felek sütiket, webjelzőket, pixeleket, SDK-kat vagy hasonló technológiákat alkalmazhatnak a tevékenység elvégzéséhez. Egy időszakra vonatkozóan információkat szereznek az Ön által használt alkalmazásokról, felkeresett honlapokról, illetve egyéb információkat is az eszközeiről és a böngészőiről, valamint a honlapokról, szolgáltatásokról és alkalmazásokról annak érdekében, hogy segítsék olyan hirdetések szolgáltatását, amelyek a digitális szolgáltatásainkban és azokon kívül is, illetve az Ön eszközein és a böngészőiben is jobban megfelelnek az érdeklődési körének. Az ilyen típusú hirdetések „érdeklődésalapú hirdetés” néven ismertek. Saját magunk, kapcsolt vállalataink vagy harmadik felek felhasználhatják ezeket az információkat arra is, hogy összekapcsolják az Ön különböző böngészőit és eszközeit érdeklődésalapú reklámozás céljából és egyéb célokból, mint amilyen például a kutatás, az elemzés, a belső műveletek, a csalásmegelőzés és a fogyasztói élmény fokozása.

 

Azon túl, hogy hozzájáruláskezelő-platformunkon keresztül kezelheti a preferenciáit, ha szeretne többet megtudni az asztali és a mobilböngésző érdeklődésalapú hirdetéseiről és arról, hogy milyen lehetőségei vannak leiratkozni az önszabályozó programokban részt vevő harmadik felek ilyen típusú hirdetéseiről, keresse fel a Your Online Choices honlapot, ha az EGT területén tartózkodik, amelyet a European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA) üzemeltet és annak honlapján található; ha Argentínában tartózkodik, az Alianza de Publicidad Digital de Argentina (APDA) honlapját; ha Kanadában tartózkodik, a Digital Advertising Alliance of Canada (DAAC) honlapát, ha pedig az Egyesült Államokban tartózkodik, a Digital Advertising Alliance of the US (DAA) honlapját. Ha szeretne többet megtudni a mobilalkalmazások érdeklődésalapú hirdetéseiről, illetve arról, hogy a DAA AppChoices eszközében részt vevő harmadik felek ilyen típusú hirdetéseiről hogyan iratkozhat le, keresse fel az Ad choice hivatkozást, és töltse le az AppChoices Ön eszközének megfelelő verzióját. Megjegyezzük, hogy az ezeken a programokon keresztül a lejelentkezésre vonatkozóan meghozott döntés a kiválasztott harmadik fél érdeklődésalapú hirdetéseire fog vonatkozni, de más célokból továbbra is lehetővé teszi az információgyűjtést, ideértve a kutatást, az elemzést és a belső műveleteket. Továbbra is kaphat ezért hirdetéseket, csak lehet, hogy ezek a hirdetések kevésbé lesznek az Ön érdeklődési köréhez tartozóak.

 

Fontos tudnivalók a webböngészők sütialapú leiratkozási lehetőségeiről (például amelyeket az EDAA, az APDA vagy a DAAC is használ):

 

 • Letiltott sütik: előfordulhat, hogy nem működik a leiratkozási süti, ha a böngésző a harmadik féltől származó sütik tiltására van beállítva.
 • A leiratkozások törlése vagy védelme: ha törli a sütiket, újból le kell iratkoznia. Vannak olyan böngészőbővítmények, amelyek segítségével megőrizheti a leiratkozási sütiket. 
 • Csak ez a böngésző: a leiratkozás csak arra a böngészőprofilra vonatkozik, amelyikben beállította azt. Ha például Firefox használata közben állítja be a leiratkozást, utána pedig Chrome-ot használ, a leiratkozás nem lesz érvényes a Chrome-ban. Ahhoz, hogy a Chrome-ban is leiratkozzon, meg kell ismételnie a leiratkozási műveletet. Ez azért van így, mert a különböző böngészők vagy böngészőprofilok nem tudják olvasni egymás sütijeit.

 

A leiratkozás nem tiltja vagy törli a sütiket: azt sem akadályozza meg, hogy más célokra is felhasználják a sütiket vagy egyéb technológiákat, mint az Ön online magatartásából kikövetkeztetett érdeklődési körének megfelelő hirdetések kiválasztása. Ha lejelentkezik, lehet hogy tovább folyik az adatgyűjtés az Ön webböngészési tevékenységéről, és továbbra is fog hirdetéseket látni. A hirdetéseket ki lehet választani például azon weboldal tartalma alapján is, amelyiken megjelennek. Ha teljesen szeretné letiltani vagy törölni a sütiket, a webböngésző beállításait használhatja ehhez.

 

Mobileszköztől és operációs rendszertől függően ennél több lehetősége is lehet. Például a legtöbb eszköz operációs rendszere (pl. Apple telefonok esetén az iOS, Androidos eszközök esetén az Android, valamint Microsoftos eszközök esetén a Windows) saját utasításokat adnak arra vonatkozóan, hogy hogyan korlátozhatja vagy akadályozhatja meg az alkalmazásokon belül a testre szabott hirdetések szolgáltatását. Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról és arról, hogy miként működnek az alkalmazásokon belül testre szabott hirdetéseknél, áttekintheti az adott operációs rendszer támogatási anyagait és/vagy adatvédelmi beállításait.

 

Pontos helymeghatározási adatok. Ha szeretné engedélyezni vagy letiltani, hogy a mobilalkalmazásokon keresztül gyűjtsék mobileszközének pontos helymeghatározási adatait, lépjen be a mobileszköz beállításaiba, ahol dönthet a gyűjtés korlátozásáról. A böngésző beállításai segítségével is korlátozhatja a honlapokon a pontos helymeghatározási adatok gyűjtését.

KÜLFÖLDRE TOVÁBBÍTÁS

Nemzetközi tevékenységet folytatunk, ezért az Ön információinak felhasználásában érintett bizonyos folyamatok megkövetelik, hogy az információkat az Ön tartózkodási helye szerinti országon kívüli országokban tároljuk vagy dolgozzuk fel, ideértve olyan országokat is, ahol más szintű jogvédelem vonatkozhat az információkra, illetve ahol esetleg kevesebb jog illeti meg Önt velük kapcsolatban. Mindenek előtt az Egyesült Államokba továbbíthatjuk – és ott fel is dolgozhatjuk – az Ön információit, ahol néhány rendszerünk található. 

 

Tekintse meg a Kapcsolt Vállalataink Táblázatát, hogy például mely országokba lehet továbbítani az Ön információit. 

 

Ugyanakkor, ha egy országon vagy egy régión, például az Európai Gazdasági Térségen kívüli területre továbbítjuk az Ön információit, gondoskodunk arról, hogy a vonatkozó jogi követelmények betartása érdekében minden szükséges lépést megtegyünk. Éppen ezért, ha szükséges, kellő szerződéses mechanizmusokkal gondoskodunk arról, hogy megfelelő garanciák legyenek, ilyenek például az Unió általános szerződési feltételei, vagy annak megkövetelése, hogy a szolgáltatók vegyenek részt valamely jóváhagyott nemzetközi adattovábbítási mechanizmusban, ideértve a kötelező erejű vállalati szabályok alkalmazását. Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy milyen dokumentumokat használunk az Ön információinak védelme érdekében, amikor a saját országán vagy régióján kívüli területre továbbítjuk őket, nyújtson be egy kérelmet a Érintetti jogokhoz fűződő kérelmek portálon keresztül.

FRISSÍTÉSEKKEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

Ezt az Adatvédelmi Szabályzatot bármikor frissíthetjük. A lényeges változtatásokról úgy fogjuk tájékozatni Önt, hogy a honlapjainkon elhelyezünk egy felhívást. Azt tanácsoljuk, hogy időnként nézzen vissza, és ellenőrizze ezt a szabályzatot, hogy mindig tájékozott legyen.

KAPCSOLATTARTÁS

Ha a jelen Adatvédelmi Szabályzattal kapcsolatban bármilyen kérdése van, kapcsolatba léphet velünk, illetve az adatvédelmi tisztviselőnkkel itt wmprivacy@warnermediagroup.com

PANASZOK

Ha nem elégedett a kérelmének elintézési módjával, először hozzánk forduljon a wmprivacy@warnermediagroup.com címen. Ha továbbra sem elégedett a válasszal, Önnek jogában áll panaszt benyújtani az Adatvédelmi Hatósághoz. Kérjük, hogy a wmprivacy@warnermediagroup.com címen forduljon hozzánk a kapcsolatfelvétel további részleteivel kapcsolatban.